Siirry sisältöön

Maalari joka tarpeeseen

Maalaus- ja tasoitetyöt Kestilä Oy toteuttaa kaikenkokoisia maalausurakoita Pirkanmaalla. Meidän tiimimme laittaa teidänkin maalauskohteenne kuntoon hetkessä ja jälki on ensiluokkaista. Oikeat työtavat ja välineet mahdollistavat tasaisen laadun sekä kestävän kunnon maalipinnalle. Maalaustyössä on hyvä huomioida maalauskertojen tarve, maalattavan pinnan kunto sekä oikea esikäsittely. Tarvitseeko pinta pestä, hioa tai käsitellä ennen maalausurakkaa? Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltaisesti sekä maalaus- että tasoitetyöt, jolloin sinun talosi, kiinteistösi tai yrityksesi pintojen tasaisuudesta voidaan varmistua!

Maalaukset täysin toiveiden mukaan

Meidän kanssamme voit varmistua siitä, että maalattavasta pinnastasi tulee suunnitelmiesi mukainen. Kauttamme voit valita pinnallesi juuri mieltymyksesi mukaisen värin kattavasta maalivalikoimasta.

maalaus2
tasoitetyot
maalaus1

Tapetointityöt

Toteutamme kaikki tapetointityöt huolella ja ammattitaidolla. Kohteen koolla, iällä tai kunnolla ei ole väliä. Me saamme seinäpinnat taas uudenveroisiksi. Tapetti antaa seinälle komeaa ilmettä ja toimii huomiopisteenä. Tapettipinta sopii monenlaiseen tilaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tasoitetyöt

Toteutamme tasoitetöitä myös yksittäisinä urakoina. Tasoitetyöt kannattaa toteuttaa huolella esimerkiksi ennen rappausta tai pintojen muuta jatkokäsittelyä. Tasoitetyöt tehdään aina sopivilla materiaaleilla ja levitetään hiotulle, tasaiselle pinnalle. Kysy lisää tasoitetöistä!

Maalaus- ja tasoitetyöt Kestilä Oy

Kun me urakoimme maalauskohteesi, voit varmistua siitä, että toteutamme työn täysin sinun toiveidesi mukaisesti. Voimme suunnitella maalaustyön yhteistyössä sinun kanssasi ja kartoittaa juuri sinun pinnallesi sopivat maalilajit, -värit sekä tavat maalata. Maalaus voidaan toteuttaa esimerkiksi ruiskutuksella tai pensselityönä. Me, ammattilaisina, osaamme aina maalata pinnan kuin pinnan niin laadukkaasti, että pinta säilyy kestävänä, huoliteltuna ja tyylikkäänä.

Maalaus- ja tasoitetyöt Kestilä Oy
Planeetankatu 11

37140 NOKIA

Puh. 044 978 2623 
ville.mikael.kestila@gmail.com
maalauskestila.fi

luotettava-kumppani-reunaton
AAA-logo-2019-FI
sy-jasen-logo-130x71
Vieritä ylös